Pioner 14 active

VEILIGHEID EN TRADITIE COMBINEREN MET MODERN DESIGN
De Pioneer 14 Active is een van onze nieuwste modellen. Hij combineert klassieke lijnen en uitzonderlijk vaarcomfort met een mooie afwerking en moderne details. 
In de romp zijn touwklemmen ingebouwd. Een handige opbergruimte aan bakboord biedt plaats aan lange voorwerpen zoals bootshaken en hengels. Aan stuurboord is er een ruimte voor kleinere spullen zoals mobiele telefoons en portemonnees. Verder heeft de boot een batterijcompartiment, ruimte voor een brandstoftank onder de achterbank en extra opbergruimte onder de middelste zitplaats.
De Pioneer 14 Active is een ruime boot van 14 voet voor vier personen. Een hoog vrijboord houdt je droog en comfortabel, zelfs in ruige omstandigheden. Met een goed drijfvermogen en een hoog dekniveau is de boot zelflozend en zeer geschikt voor moderne viertaktmotoren.
Actieve watersporters kunnen zich verheugen op vele jaren plezier met deze boot.

Gewicht 220 kg
Lengte en gewicht  411 cm x 173 cm
Max. aantal personen 4 (D classificatie) 
Max. PK / KW  25 / 18.7
Schachtlengte Lang
Optionele uitrusting Console, windscherm, windschermframe, ladder, relingen, voor- en achtersteven, rugleuning met kussen, kussenset, lantaarnmast, A-frame, bevestigingsbeugel voor sirene, consoleafdekking.
Roei riemen 22,86 cm / 270 cm
Certificaat CE categorie D DNV-GL
Max. snelheid tot 24 knopen
Kleur wit/ antraciet