RIB's en Rubberboten

Rubberboten
U mag bij ons drie topmerken verwachten. Die hebben wij in onze jarenlange ervaring geselecteerd omdat dit voor ons gewoon de beste zijn: Yamaha voor buitenboordmotoren, Zodiac voor rubberboten en Work Ribs voor de veeleisende professionele, zeegaande markt. Zodiac is de uitvinder van en nog steeds marktleider in opblaasboten. Kossen Boten is de officiële dealer in het noorden van Noord-Holland.

Rubberboten Yamaha Rubberboten Zodiac

Zodiac boten hebben een groot drijfvermogen en een uitzonderlijk laadvermogen. Ze zijn door hun lage gewicht gemakkelijk uit het water te halen of op het strand te trekken. 
Bovendien is elk onderdeel vervangbaar. Mocht er dus iets zijn met uw Zodiac, wij repareren het graag. Doet u dat liever zelf? Wij adviseren u graag en hebben alle onderdelen en reparatiemiddelen van Zodiac in huis.

Belangstelling?
Neem vast een kijkje op de website van Zodiac: www.zodiac-nederland.nl
Maar veel beter is het natuurlijk om even naar onze winkel te komen voor een persoonlijk, op úw wensen afgestemd advies. Wij hebben jarenlange ervaring met dit type boot en weten precies wat het beste past bij uw wensen. Zoekt u een occasion? Ook dan is Kossen Boten u graag van dienst.