Werkplaats

Ook als uw boot of buitenboordmotor aan reparatie of onderhoud toe is, bent u bij Kossen Boten aan het juiste adres. Wij hebben jaren- en jarenlange ervaring in ons vak en er zijn maar heel weinig boten of motoren die voor ons nog geheimen hebben. En mocht dat eens zo zijn? Dan hebben wij een ruim netwerk van collega-specialisten en importeurs zodat we altijd een antwoord krijgen op elke vraag. U bent bij Kossen Boten dus verzekerd van vakwerk. Altijd. Maakt u vooraf even een afspraak? Dan plannen we uw wensen in zodat u zo snel mogelijk weer van uw boot kunt genieten.

Gecertificeerd Yamaha dealer
Als exclusief Yamaha dealer voor buitenboordmotoren, generatoren en waterpompen zijn wij op de hoogte van de nieuwste technieken die dit topmerk toepast. Regelmatige scholing op de Yamaha Technical Academy staat daar borg voor. Kossen Boten heeft alle opleidingscertificaten in huis die Yamaha kan verstrekken. Komt er een nieuw product? Wij weten er alles van en kunnen dit direct vakkundig onderhouden. Bent u dus liefhebber van de nieuwste motoren en technologieën, Kossen Boten is uw gecertificeerde dealer.

Montage van accessoires
Hebt u iets moois gezien in onze winkel of webshop? Dan kunt u dat door ons laten monteren. Precies op de plek die u wilt en met een duidelijke demonstratie en uitleg zodat u er direct gebruik van kunt maken. Ook geven wij u advies als u wilt weten wat de beste plek is voor een bepaald apparaat of onderdeel. Wilt u dus raad en advies over een accessoire? Het aanschaffen en laten leveren of monteren? Kossen Boten is uw partner. En omdat wij winkel en werkplaats combineren, kunt u ook ná de garantietijd bij ons terecht…

De werkplaats van Kossen Boten: vakkundig, vriendelijk en uitstekend opgeleid.