Pioner 12 maxi

ROBUUST, VEILIG EN DUURZAAM GEBOUWD
De Pioneer 12 Maxi is een moderne, veilige en veelzijdige boot. Het is zelflozend, heeft een eenvoudig ontwerp en is zeer stabiel en robuust.
Pioner is marktleider op het gebied van rotatiegegoten ontwerpen en de nieuwe Pioner 12 Maxi tilt deze constructiemethode naar nieuwe hoogten. De dubbele romp van de boot maakt hem extreem veilig, en
volledig contact tussen het dek en de romp zorgt voor een stijver en robuuster vaartuig.
De boot biedt plaats voor vier personen en een hoog vrijboord houdt iedereen aan boord comfortabel en droog. De lengtedwarsstang is ontworpen voor optimale roeiprestaties. Dit model heeft standaard een stoel/opbergkist in het achterschip met ruimte voor een 24 liter brandstoftank.
De afwerking en het ontwerp zijn modern, met kleine, fijn gevormde details zoals bekerhouders, grepen en stevige touwklemmen.
Of uw huisje nu aan een bergmeer of aan zee ligt, u en uw gezin zullen dol zijn op de Pioneer 12 Maxi vanwege zijn gebruiksvriendelijke veelzijdigheid. Ga er op uit voor een rondje, ga naar de dorpswinkel, ga zwemmen of vissen, of verken de eilanden en scheren.

Gewicht 160 kg
Lengte en breedte  381 cm x 165 cm
Max. aantal personen 4
Max. PK / KW  15 / 11.2
Schachtlengte  Lang
Optionele uitrusting Ladder, beugels voor en achter, lantaarnmast, A-frame, stuuradvies, kussenset, roeispanen, bevestigingsbeugel voor sirene.
Roeispanen 22,86 cm / 270 cm
Certificaat CE categorie D DNV-GL
Max. snelheid tot 20 knopen
Kleur wit, rood, antraciet en groen